Tilberedningstid:
150 minutter
Antall personer:
Ingredienser:
- 400 g Lammekjøtt (eller kyllingbryst, men bruk mindre krydder)
- 2 ts Kanel
- 2 ts Hvitløkpulver
- 2 ts Karri
- 1 ts Hvitt pepper
- 1 ts Koriander
- 1 ts Kardemomme
- 1 ts Cayennepulver
- 1 ts Chili
- 2 ts Salt
- 4 fedd Frisk hvitløk
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i små biter på ca. 30 g.
Vei opp alt krydderet.
Rens og hakk den friske hvitløken.
Bland krydder, frisk hvitløk, rapsolje og lammekjøtt.
La det trekke i 2 timer.
Stekes på sterk varme.
Hvitløksdressing:
3 dl lett rømme
4 fedd hvitløk
¼ ts salt
Fremgangsmåte:
Rens og hakk hvitløken.
Bland rømme, hvitløk og salt.
La det trekke i 2 timer.