Sjokoladekake

Tilberedningstid:

120 minutter

Antall personer:

Ingredienser:

  • 6.5 dl sukker
  • 4 ss kakao
  • 1 ss natron
  • 150 g smeltet margarin
  • 7.5 dl kefir/kulturmelk
  • 10 dl hvetemel
  • 0 FYLL FYLL
  • 200 g smeltet margarin
  • 1 stk mørk kokesjokolade
  • 400 g melis
  • 3 ts vaniljesukker
  • 2 ss kokt kaffe
  • 1 stk egg (dersom fyllet blir kornete)

Fremgangsmåte:

Verdens beste sjokoladekake.

Fremgangsmåte:

Blandes i mikser. Først sukker, kakao og natron. Ta i litt hvetemel, så litt væske. Bland og legg i langpanne

Stekes på nederste rille i ovnen på 175 °C i ca. 50 min.

FYLL

  1. Start med å smelte smør/margarin og kokesjokolade.
  2. Deretter fyller du på med de resterende ingrediensene
  3. Dersom fyllet klumper seg, tilsett 1 egg og rør godt inn.
  • 200 g smeltet margarin + 1 mørk kokesjokolade

  • 400 g melis (taes oppi pannen)

  • 3 ts vaniljesukker (blir kornete, tilsett)

  • 2 ss kaffe (laget)

  • 1 egg (rør godt inn)