Tilberedningstid:
120 minutter
Antall personer:
Ingredienser:
- 6.5 dl sukker
- 4 ss kakao
- 1 ss natron
- 150 g smeltet margarin
- 7.5 dl kefir/kulturmelk
- 10 dl hvetemel
- 0 FYLL FYLL
- 200 g smeltet margarin
- 1 stk mørk kokesjokolade
- 400 g melis
- 3 ts vaniljesukker
- 2 ss kokt kaffe
- 1 stk egg (dersom fyllet blir kornete)
Fremgangsmåte:
Verdens beste sjokoladekake.
Fremgangsmåte:
Blandes i mikser. Først sukker, kakao og natron. Ta i litt hvetemel, så litt væske. Bland og legg i langpanne
Stekes på nederste rille i ovnen på 175 °C i ca. 50 min.
FYLL
- Start med å smelte smør/margarin og kokesjokolade.
- Deretter fyller du på med de resterende ingrediensene
- Dersom fyllet klumper seg, tilsett 1 egg og rør godt inn.
-
200 g smeltet margarin + 1 mørk kokesjokolade
-
400 g melis (taes oppi pannen)
-
3 ts vaniljesukker (blir kornete, tilsett)
-
2 ss kaffe (laget)
-
1 egg (rør godt inn)